Identitet og webdesign for Plan1

Plan1, gamle Sjåtil & Fornæss, valgte Never som veiviser på reisen fram til en ny grafisk profil. En profil som representerer Plan1s verdier, kvaliteter og ansatte – en visuell identitet. Never har utviklet den visuelle identiteten, deres nye nettside og alle trykksaker.

Plan1 har i mange år vært et anerkjent tverrfaglig planleggings-, rådgivings- og prosjekteringsfirma. De opererer innenfor fagfeltene arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon.

Plan1 er kanskje mest kjent for å ivareta kundens behov, og å skape trygghet og forutsigbarhet i ofte kompliserte prosesser. Slik kan de både jobbe bredt, og levere høy kvalitet i alle ledd.

static1.squarespace

Med en ny visuell identitet ønsket Plan1 å ta steget ut i et nytt visuelt landskap. Et noe konservativt uttrykk ble byttet ut med et stilrent og mer relevant uttrykk. En moderne og enkel, men varm og troverdig profil.

Never har tatt utgangspunkt i strikt geometri. Et kompromissløst rammeverk er noe vi kjenner igjen fra Plan1 sine fagfelt. Logoen er bygget på et strengt grid, der renskårne former og rette vinkler kommer til sin rett. Innslag av runde former og en varm farge gir kontrast, og signaliserer troverdighet og bredde.

 

Symbolet i logoen er elementer fra P-en og 1-tallet i Plan1. Symbolet består av enkle geometriske former øyet finner behagelig og tiltalende på et grunnleggende, biologisk nivå. Slik blir logoen umiddelbar, men med rom for undring og assosiasjoner til symboler og elementer både arkitekter og ingeniører bruker i sitt arbeid. Detaljer fra logoen brukes som komplimenterende elementer i trykksaker og på web.

1411997807990 1411991970865 Annonse+1.jpg